Privacy Policy / Privacy Statement

Finland - Finnish

OMRON CONNECT -TIETOSUOJALAUSUNTO

Versio 2.5 – syyskuu 2019

Laajuus

Tätä OMRON connect -tietosuojalausuntoa (yhdessä OMRON connect -käyttöehtojen kanssa [https://www.omronconnect.com/eula/]) sovelletaan seuraavasti:

Tämä käytäntö muodostaa perustan, jonka puitteissa käsittelemme kaikki keräämämme tai meille toimittamasi henkilökohtaiset tietosi. Lue seuraava huolellisesti ymmärtääksesi meidän näkemyksemme ja käytäntömme koskien henkilökohtaisia tietojasi ja niiden käsittelyä.

Sovellettavan eurooppalaisen tietosuojaa koskevan lainsäädännön tarkoituksia varten rekisterinpitäjä on Omron Healthcare Co., Ltd (”Omron”) sijaintipaikkanaan Japani. Omron Healthcare Europe B.V. on Omronin edustaja EU:ssa ja toimii yhteystahona EU:n rekisteröityjen sekä tietosuojaviranomaisten välillä.

Sinulta mahdollisesti keräämämme tiedot

Sovellusta voidaan käyttää itsenäisenä mobiilisovelluksena, joka käyttää vain paikallista tallennustilaa tai voit yhdistää sen Palveluun luomalla henkilökohtaisen tilin.

Jos käytät Sovellusta itsenäisenä mobiilisovelluksena käyttämättä Palvelua, kaikki henkilökohtaiset tietosi tallennetaan Laitteellesi emmekä kerää henkilötietojasi lukuun ottamatta alla mainittuja. Kaikki Sovelluksen Laitteellesi tallentamat henkilökohtaiset tietosi salataan ajantasaisilla salaustekniikoilla, jotta voidaan varmistaa, etteivät kolmannet osapuolet voi luvattomasti ja helposti tarkastella ja/tai lukea henkilötietojasi.

Riippumatta siitä, käytätkö Sovellusta Palvelun kanssa tai ilman, keräämme ja käsittelemme seuraavia tietoja sinusta ja laitteestasi:

  1. Meille luovuttamasi tietosi ottaessasi meihin yhteyttä tukea varten, missä tapauksessa rekisteröimme kyseisen tiedonvaihdon.
  2. Tällaisiin tietoihin voi sisältyä seuraavaa:
    • nimesi ja sähköpostiosoitteesi (”Yhteystiedot”);
    • pituutesi, sukupuolesi, askelpituus, paino ja syntymäpäivä (”Käyttäjäprofiilin tiedot”);
    • käyttämäsi Laitteen malli, mobiilikäyttöjärjestelmä, rekisteröityjen Omron-terveydenhuoltolaitteiden lukumäärä ja tyyppi, tallennuskapasiteetti ja laitteella käytettävissä oleva tallennustila, sovellusvirheloki ja maantieteellinen alueesi (”Tekniset tiedot”).
  3. Sovelluksen käyttöäsi koskevat tiedot, mukaan lukien (niihin kuitenkaan rajoittumatta) liikennetiedot, sovelluksen käyttötiedot, muut viestintätietoihin (”Lokitiedot”).
  4. Lisäksi, jos päätät käyttää Sovellusta Palvelun kanssa, keräämme ja käsitelemme, joko suoraan tai kolmansien osapuolten avulla, seuraavat sinua ja laitettasi koskevia tietoja:
    • sähköpostiosoitteesi, käyttäjänimesi ja salattu salasanasi (”Yhteystiedot”);
    • pituutesi, sukupuolesi, askelpituus, paino ja syntymäpäivä (”Käyttäjäprofiilin tiedot”);
    • käyttämäsi Laitteen malli, matkapuhelimesi käyttöjärjestelmä, rekisteröityjen Omron-terveyslaitteiden lukumäärä ja tyyppi sekä maantieteellinen alueesi (”Tekniset tiedot”);
    • Sovelluksessa tallennetut ja hallitut manuaalisesti syöttämäsi tai muista Omron-laitteista siirtämäsi mittaustiedot, mukaan lukien (niihin kuitenkaan rajoittumatta) verenpaine, syke, epäsäännöllinen syke, vartalon paino, viskeraalinen rasva, lepoaineenvaihdunta, painoindeksi, rasvaprosentti, luustolihasprosentti, vartalon ikä (”Mittaustiedot”);
    • sovelluksessa tallennetut ja hallitut manuaalisesti syöttämäsi tai muista Omron-laitteista siirtämäsi seurantatiedot, mukaan lukien (niihin kuitenkaan rajoittumatta) urheilu ja fyysiset aktiviteetit, syömistavat ja lääkityksen käyttö (”Yleiset seurantatiedot”).

Miten käytämme tietojasi

Käytämme sinusta tallennettuja tietoja seuraavilla tavoilla:

Kanssasi tekemämme sopimuksen täytäntöönpanossa:

Oikeutettujen kaupallisten etujemme toteutuksessa:

Nimenomaisen suostumuksesi mukaisesti:

Tilin peruminen

Voit lähettää tilin perumispyynnön Sovelluksen ”Cancel account” -toiminnon avulla, ottamalla yhteyttä tukipalveluun ”Contact us” -toiminnolla tai lähettämällä tällaisen pyynnön sähköpostitse osoitteeseen support-omron.connect@eu.omron.com.

Peruutuspyyntösi käsitellään sen saavuttua 14 kalenteripäivän aikana. Vahvistamme tilisi peruuttamisen 30 päivän kuluessa pyynnöstäsi. Kun tilisi peruutetaan, käyttäjäprofiilisi ja yhteystietosi poistetaan. Tämän seurauksena yleiset seurantatietosi anonymisoidaan eikä niitä voida yhdistää sinuun.

Tietojesi luovuttaminen

Saatamme luovuttaa sinusta keräämiämme tietoja seuraaville kolmansille osapuolille:

Tietoryhmä Vastaanottaja Tarkoitus
Lokitiedot Google Firebase
Google Cloud Platform
Google Data Studio
Repro Inc.
Sovelluksen käytön analytiikka
Yhteystiedot
Käyttäjäprofiilin tiedot
Mittaustiedot
Yleiset seurantatiedot
Amazon Web Services
Globalway, Inc.
Tietojen säilytys
Tekniset tiedot
Yhteystiedot
Käyttäjäprofiilin tiedot
Mittaustiedot
Yleiset seurantatiedot
Omron Healthcare Europe B.V.
Omron Software Co. Ltd.
Kii Corporation
CTDI
Globalway, Inc.
Asiakastuki

Saatamme luovuttaa henkilötietojasi (muille) kolmansille osapuolille seuraavasti:

Tietojesi siirtäminen ETA-alueen ulkopuolelle

Keräämiämme tietojasi siirretään ja säilytetään Euroopan talousalueen (”ETA”) sisällä. Henkilötietojasi saatetaan myös siirtää ja käyttää ETA-alueen ulkopuolella sijaitsevissa maissa tässä käytännössä mainittuihin tarkoituksiin. Tällaiset maat eivät välttämättä takaa samaa tietosuojan tasoa kuin asuinmaasi. OMRON takaa, että kaikki tällaiset tiedonsiirrot tapahtuvat sovellettavien yksityisyyttä koskevien lakien mukaisesti. OMRON allekirjoittaa ”mallisopimuslausekkeet” tällaisissa maissa sijaitsevien tahojen kanssa. Mallisopimuslausekkeet ovat standardisoituja sopimuslausekkeita, joita käytetään rekisterinpitäjien (kuten OMRON) ja tietojen käsittelijöiden välisissä sopimuksissa ETA-alueen ulkopuolisiin maihin kohdistuvien tiedonsiirtojen EU:n tietosuojalainsäädännön ja lakisääteisen vaatimustenmukaisuuden varmistamiseksi.

Turvatoimet

Olemme ottaneet käyttöön organisatoriset toimenpiteet suojataksemme tietojasi luvatonta pääsyä, käyttöä ja luovutusta vastaan. Kaikki meille toimittamasi tiedot tallennetaan suojatuille palvelimille. Kaikki tiedonsiirrot salataan Secured Sockets Layer -tekniikalla. Mikäli Palvelun käyttö edellyttää salasanaa, jonka toimitamme sinulle (tai jonka määrität itse), olet vastuussa tämän salasanan salassapidosta. Älä jaa salasanaa kenenkään kanssa, mukaan lukien tukihenkilöstö.

Valitettavasti, tietojen siirto internetin välityksellä ei ole täysin turvallista. Vaikka pyrimme tekemään parhaamme suojataksemme henkilötietosi, emme voi taata tietosuojaa tietoja siirrettäessä Palveluun. Kaikki tiedonsiirto tapahtuu omalla vastuullasi. Vastaanotettuamme tietosi käytämme tiukkoja menettelyjä ja turvatoimia luvattoman pääsyn estämiseksi.

Tietojesi säilyttäminen

Säilytämme tietosi, ellet pyydä meitä peruuttamaan tilisi, tai kunnes peruutamme tilisi sen ollessa ei-aktiivinen. Tilisi katsotaan olevan ei-aktiivinen, mikäli et käytä Palvelua vuoteen. Ilmoitamme sinulle sähköpostitse tilisi ei-aktiivisuudesta ja kehotamme sinua käyttämään Palvelua tilisi säilyttämiseksi. Peruutamme tilisi 31 kalenteripäivän kuluessa sen tultua ei-aktiiviseksi. Tässä tapauksessa käyttäjäprofiilin tiedot poistetaan. Tämän seurauksena yleiset seurantatietosi anonymisoidaan eikä niitä voida yhdistää sinuun.

Oikeutesi

Euroopan tietosuojalainsäädännön mukaisesti sinulla on useita oikeuksia koskien suorittamaamme henkilötietojesi käsittelyä, mukaan lukien:

Kumppanit

Sovellus saattaa sisältää linkkejä kumppaneidemme ja tytäryhtiöidemme sivustoille. Tällaisia linkkejä avattaessa on huomioitava, että tällaisilla sivustoilla on omat tietosuojakäytäntönsä, emmekä hyväksy mitään vastuuta tai korvausvelvollisuutta tällaisten tietosuojakäytäntöjen tai niiden alaisuudessa kerättyjen henkilötietojen osalta. Tarkista kyseiset tietosuojakäytännöt ennen kuin luovutat mitään henkilötietoja.

Tietosuojalausekkeen muutokset

Kaikista vastaisuudessa tehtävistä tietosuojalausunnon muutoksista ilmoitetaan Sovelluksen avaamisen yhteydessä. Pyydämme sinua lukemaan ja hyväksymään kaikki tällaiset tietosuojalausunnon muutokset. Et voi jatkaa Sovelluksen käyttöä, mikäli et hyväksy tällaisia muutoksia.

Yhteydenotto

Jos sinulla on huolenaiheita, kysymyksiä, kommentteja tai pyyntöjä koskien tätä asiakirjaa tai Sovellusta, voit ottaa meihin yhteyttä EU:n edustajamme välityksellä sähköpostitse osoitteessa support-omron.connect@eu.omron.com, Sovelluksen ”ota yhteyttä” -toiminnolla, tai postitse osoitteessa:

Omron Healthcare Europe B.V., Marketing and Communication Department
Scorpius 33
2132LR Hoofddorp
The Netherlands

Omron Healthcare Co., Ltd.
53 Kunotsubo, Terado-cho, Muko, Kyoto
Japan

Lisätietoja saat myös osoitteessa https://www.omronconnect.com/support/.

LAST UPDATED : 17.09.2019

OMRON connect makes it easy to view, save, and share your health data.

×